Programul cursurilor

Jan
26
Sat
2019
Cursul de baza in arta decoupage-ului @ Calea Serban Voda nr 142, ap 4, mansarda, sect 4, Bucuresti
Jan 26@10:00 – Jan 27@14:00
Dupa o experienta de peste 8 ani in organizarea cursurilor de decoupage in diverse orase din Romania, Grecia si Cipru, am stabilit cateva dintre tehnicile de baza care trebuie stiute de oricine incepe a pasi in arta decoupage-ului.
Cursul se adreseaza atat incepatorilor cat si celor initiati in arta decoupage-ului dar care doresc sa afle informatii complete despre tehnici de baza care ajuta ca aspectul final al lucrarilor sa fie unul deosebit.
 
Astfel, la cursul nostru, vom invata tehnici ca:
– shabby chic;
– antichizarea suporturilor;
– crapaturi monocomponente;
– umbre pittorico si umbre cu patina;
– fond bi sau tricolor
– lipirea unui motiv mare de servetel fara nici macar o cuta;
– folosirea diferitelor tipuri de spray;
– tehnica de decorare a obiectelor de sticla cu crapaturi bicomponente.
 
De asemenea, invatam cum decupam ( este una dintre cele mai grele si migaloase parti din curs), cum pregatim diferite suprafete, cum lipim motivele pe diferite tipuri de suporturi, in functie de grosimea hartiei folosite.
In afara de toate acestea, vom discuta ( si vom scrie) despre principalele materiale pe care le folosim in decoupage, le vom imparti in categorii si le vom analiza pe fiecare in parte: culori, patine, materiale de antichizare, tipuri de crackle, lacuri si adezivi, etc. Cu alte cuvinte, multe de scris, multe de lucrat si foooooarte multe de invatat!
 
La finalul zilei veti pleca acasa cu trei lucrari minunate facute chiar de voi: una pe suport de lemn, una pe suport din sticla si una pe suport metalic, adica o cutiuta, un borcan din sticla si un minunat suport din metal. 
Se acorda diploma de participare.
 
Cursul dureaza cca 10 ore, pe parcursul a doua zile. 
( durata cursului poate varia in functie de gradul de pricepere si viteza fiecaruia dintre participanti, astfel ca se poate micsora cu 30 min sau mari cu cateva ore! ).
Pret : 500 lei (+ TVA)- sunt incluse toate materialele necesare.
 

Pentru ca participarea sa fie confirmata, va trebui achitat un avans de 50% din pretul cursului, pana pe data de 22 ianuarie. (numarul contului vi-l pot da in privat).

Cursul se desfasoara astfel:

  • sambata, 26 ianuarie, orele 10:00
  • duminica, 27 ianuarie, orele 10:00.

Deoarece imi doresc ca fiecare iubitor de arta care se inscrie la cursul meu sa poata invata corect tehnicile, sa ma pot ocupa de fiecare in parte, sa pot explica si arata, cursurile mele se desfasoara cu numar restrans de participanti, maxim 6.

Pentru inscrieri, alte detalii si informatii, ma puteti contacta pe adresa alexandragouzouasi@yahoo.gr sau la 0720245563.

Facebook Comments
Jan
28
Mon
2019
Manechin cu corsaj- Powertex @ Atelierul Chic'n Art
Jan 28@17:30 – Jan 29@21:00

 

Un curs elegant, despre eleganta: un bust , un suport , materiale Powertex si nu numai vor fi transformate intr-un superb manechin cu corset, exact ca in atelierele marilor case de moda pariziene.

Este un curs complex, in care se vor invata multe tehnici si se va lucra cu multe materiale: stone art, lut, culori acrilice, intaritori Powertex, cuie, si altele, de aceea se desfasoara pe parcursul a doua zile: luni si marti (28 si 29 ianuarie).

Vom lucra cu un bust de polistiren, cu suport din lemn, iar lucrarea finala are inaltimea de cca 47 cm.

Toate materialele sunt incluse in pretul cursului.

Pret: 250 lei +TVA

 

Facebook Comments