Programul cursurilor

Jan
24
Thu
2019
Powertex Train the Trainer- nivel 1+2 @ Atelierul Chic'n Art
Jan 24@13:00 – Jan 25@15:00

Cursuri Powertex Trainer (TTT) – Powertex Master Degree

Te gandesti de mult timp sa impartasesti din creativitatea ta si altora ?

Vrei  sa castigi  niște bani în plus sau a transforma hobby-ul tau in cariera ?

Deja cunosti si lucrezi cu Powertex, insa cauti modalități de a-ti îmbogăți tehnicile ?

Atunci,  este e posibil ca solutia pentru toate aceste intrebari este de adeveni trainer autorizat pentru seminarii Powertex !

Devino si tu unul sau una dintre mulții traineri Powertex din lume, cu abilitati de a lucra și de a învăța pe alții sa creeze obiecte decorative sau utile, figurine, bijuterii, opere de artă si multe altele!

Asa ai posibilitatea de a-ti dezvolta abilitățile creative, cu perspectiva unor venituri suplimentare.

Dacă ai deja un studio, o școală de arta sau un atelier de lucru, iata o oportunitate suplimentară : seminarii Powertex.

De asemenea, poti oferi elevilor produsele Powertex, avand propriul tau magazin. Participarea la cursurile de instruire (Train the Trainer ) este o bază excelentă pentru a continua .

Eu, in anul 2012, in urma participarii la cursurile Mariannei Kondoe- Greece Powertex Trainer, am invatat tehnicile Powertex si am obtinut toate diplomele necesare predarii acestora, iar in anul 2013 am devenit unic si exclusiv Trainer Powertex cu drept de organizare de cursuri si eliberare de certificate pentru noi traineri in Romania.

Ciclul de formare Train the Trainer se compune din 5 module pentru care vei obține cate o diploma , iar la finalul lor, o diploma de Master care te va autoriza ca si Seminar Leader Powertex.  Vei avea pe deplin sprijinul meu pentru planurile tale de viitor  in vederea organizarii de seminarii proprii.

Cursurile pentru obtinerea Certificatului de Trainer Powertex sunt grupate pe cinci module, astfel:

Powertex Trainer – nivel 1: materii prime, materiale, culori, diferite tehnici de colorare, brushen

 

Primul nivel din cele cinci necesare obtinerii Certificatului de Trainer Powertex, este cursul introductiv, care acoperă informaţii generale pentru produsele de bază Powertex şi combinatiile cu alte materiale. Aflaţi cum sa il folositi, ceea ce nu este permis, ce materii prime sunt potrivite, la ce materiale textile trebuie să fim atenti, sa construim schelete si busturi pentru statui in diferite moduri.

De asemenea, vom invata diverse tehnici de pictura, tehnica brushen si wet- painting cu Powercolor şi pigmentii speciali Powertex si Colortrix, efecte obtinute cu patina Powertex si cum si cand folosim lacul EasyVarnish.

Vom lucra doua tipuri de statui, cu diferite tipuri de materiale naturale.

Pret cu TVA: 600 lei

Pretul include toate materialele necesare.

La finalul cursului veti obtine certificat de absolvire a acestui nivel.

Powertex Trainer -nivelul 2: StoneArt, Powercolor pulberi-Colortrix/combinaţie cu diverse materiale

 

Nivelul 2 va va introduce in lumea StoneArt, cum este folosit cu Powertex, caracteristicile acestei combinatii si diversele forme ale acestora (lut, pasta, pasta cu efect de crapare,etc), tehnici speciale de colorare a lutului umed, tehnica brushen si altele. Vom invata si cum se lucreaza diferite suprafete cu StoneArt, cum ar fi piatra, polistiren, canvas, lemn etc.

In mod practic se va exersa obtinerea pastei cu efect de crapare si al folosirii pastei in alte moduri, pe doua lucrari diferite.

Pret cu TVA: 600 lei

Pretul include toate materialele necesare.

La finalul cursului veti obtine certificat de absolvire a acestui nivel.

La cele doua module se va lucra in paralel, timp de doua zile:

  • joi, 24 ianuarie, de la orele 15:00
  • vineri, 25 ianuarie, de la orele 11:00.

Numarul locurilor disponibile este foarte restrans si mai sunt disponibile doar 2.

Pentru ca participarea sa fie confirmata, va trebui achitat un avans de 50% din pretul cursului, pana pe data de 20 ianuarie. (numarul contului vi-l pot da in privat).

Pentru inscrieri, alte detalii si informatii, ma puteti contacta pe adresa alexandragouzouasi@yahoo.gr sau la 0720245563.

Facebook Comments
Jan
26
Sat
2019
Cursul de baza in arta decoupage-ului @ Calea Serban Voda nr 142, ap 4, mansarda, sect 4, Bucuresti
Jan 26@10:00 – Jan 27@14:00
Dupa o experienta de peste 8 ani in organizarea cursurilor de decoupage in diverse orase din Romania, Grecia si Cipru, am stabilit cateva dintre tehnicile de baza care trebuie stiute de oricine incepe a pasi in arta decoupage-ului.
Cursul se adreseaza atat incepatorilor cat si celor initiati in arta decoupage-ului dar care doresc sa afle informatii complete despre tehnici de baza care ajuta ca aspectul final al lucrarilor sa fie unul deosebit.
 
Astfel, la cursul nostru, vom invata tehnici ca:
– shabby chic;
– antichizarea suporturilor;
– crapaturi monocomponente;
– umbre pittorico si umbre cu patina;
– fond bi sau tricolor
– lipirea unui motiv mare de servetel fara nici macar o cuta;
– folosirea diferitelor tipuri de spray;
– tehnica de decorare a obiectelor de sticla cu crapaturi bicomponente.
 
De asemenea, invatam cum decupam ( este una dintre cele mai grele si migaloase parti din curs), cum pregatim diferite suprafete, cum lipim motivele pe diferite tipuri de suporturi, in functie de grosimea hartiei folosite.
In afara de toate acestea, vom discuta ( si vom scrie) despre principalele materiale pe care le folosim in decoupage, le vom imparti in categorii si le vom analiza pe fiecare in parte: culori, patine, materiale de antichizare, tipuri de crackle, lacuri si adezivi, etc. Cu alte cuvinte, multe de scris, multe de lucrat si foooooarte multe de invatat!
 
La finalul zilei veti pleca acasa cu trei lucrari minunate facute chiar de voi: una pe suport de lemn, una pe suport din sticla si una pe suport metalic, adica o cutiuta, un borcan din sticla si un minunat suport din metal. 
Se acorda diploma de participare.
 
Cursul dureaza cca 10 ore, pe parcursul a doua zile. 
( durata cursului poate varia in functie de gradul de pricepere si viteza fiecaruia dintre participanti, astfel ca se poate micsora cu 30 min sau mari cu cateva ore! ).
Pret : 500 lei (+ TVA)- sunt incluse toate materialele necesare.
 

Pentru ca participarea sa fie confirmata, va trebui achitat un avans de 50% din pretul cursului, pana pe data de 22 ianuarie. (numarul contului vi-l pot da in privat).

Cursul se desfasoara astfel:

  • sambata, 26 ianuarie, orele 10:00
  • duminica, 27 ianuarie, orele 10:00.

Deoarece imi doresc ca fiecare iubitor de arta care se inscrie la cursul meu sa poata invata corect tehnicile, sa ma pot ocupa de fiecare in parte, sa pot explica si arata, cursurile mele se desfasoara cu numar restrans de participanti, maxim 6.

Pentru inscrieri, alte detalii si informatii, ma puteti contacta pe adresa alexandragouzouasi@yahoo.gr sau la 0720245563.

Facebook Comments
Jan
28
Mon
2019
Manechin cu corsaj- Powertex @ Atelierul Chic'n Art
Jan 28@17:30 – Jan 29@21:00

 

Un curs elegant, despre eleganta: un bust , un suport , materiale Powertex si nu numai vor fi transformate intr-un superb manechin cu corset, exact ca in atelierele marilor case de moda pariziene.

Este un curs complex, in care se vor invata multe tehnici si se va lucra cu multe materiale: stone art, lut, culori acrilice, intaritori Powertex, cuie, si altele, de aceea se desfasoara pe parcursul a doua zile: luni si marti (28 si 29 ianuarie).

Vom lucra cu un bust de polistiren, cu suport din lemn, iar lucrarea finala are inaltimea de cca 47 cm.

Toate materialele sunt incluse in pretul cursului.

Pret: 250 lei +TVA

 

Facebook Comments