Programul cursurilor

Jan
24
Thu
2019
Powertex Train the Trainer- nivel 1+2 @ Atelierul Chic'n Art
Jan 24@13:00 – Jan 25@15:00

Cursuri Powertex Trainer (TTT) – Powertex Master Degree

Te gandesti de mult timp sa impartasesti din creativitatea ta si altora ?

Vrei  sa castigi  niște bani în plus sau a transforma hobby-ul tau in cariera ?

Deja cunosti si lucrezi cu Powertex, insa cauti modalități de a-ti îmbogăți tehnicile ?

Atunci,  este e posibil ca solutia pentru toate aceste intrebari este de adeveni trainer autorizat pentru seminarii Powertex !

Devino si tu unul sau una dintre mulții traineri Powertex din lume, cu abilitati de a lucra și de a învăța pe alții sa creeze obiecte decorative sau utile, figurine, bijuterii, opere de artă si multe altele!

Asa ai posibilitatea de a-ti dezvolta abilitățile creative, cu perspectiva unor venituri suplimentare.

Dacă ai deja un studio, o școală de arta sau un atelier de lucru, iata o oportunitate suplimentară : seminarii Powertex.

De asemenea, poti oferi elevilor produsele Powertex, avand propriul tau magazin. Participarea la cursurile de instruire (Train the Trainer ) este o bază excelentă pentru a continua .

Eu, in anul 2012, in urma participarii la cursurile Mariannei Kondoe- Greece Powertex Trainer, am invatat tehnicile Powertex si am obtinut toate diplomele necesare predarii acestora, iar in anul 2013 am devenit unic si exclusiv Trainer Powertex cu drept de organizare de cursuri si eliberare de certificate pentru noi traineri in Romania.

Ciclul de formare Train the Trainer se compune din 5 module pentru care vei obține cate o diploma , iar la finalul lor, o diploma de Master care te va autoriza ca si Seminar Leader Powertex.  Vei avea pe deplin sprijinul meu pentru planurile tale de viitor  in vederea organizarii de seminarii proprii.

Cursurile pentru obtinerea Certificatului de Trainer Powertex sunt grupate pe cinci module, astfel:

Powertex Trainer – nivel 1: materii prime, materiale, culori, diferite tehnici de colorare, brushen

 

Primul nivel din cele cinci necesare obtinerii Certificatului de Trainer Powertex, este cursul introductiv, care acoperă informaţii generale pentru produsele de bază Powertex şi combinatiile cu alte materiale. Aflaţi cum sa il folositi, ceea ce nu este permis, ce materii prime sunt potrivite, la ce materiale textile trebuie să fim atenti, sa construim schelete si busturi pentru statui in diferite moduri.

De asemenea, vom invata diverse tehnici de pictura, tehnica brushen si wet- painting cu Powercolor şi pigmentii speciali Powertex si Colortrix, efecte obtinute cu patina Powertex si cum si cand folosim lacul EasyVarnish.

Vom lucra doua tipuri de statui, cu diferite tipuri de materiale naturale.

Pret cu TVA: 600 lei

Pretul include toate materialele necesare.

La finalul cursului veti obtine certificat de absolvire a acestui nivel.

Powertex Trainer -nivelul 2: StoneArt, Powercolor pulberi-Colortrix/combinaţie cu diverse materiale

 

Nivelul 2 va va introduce in lumea StoneArt, cum este folosit cu Powertex, caracteristicile acestei combinatii si diversele forme ale acestora (lut, pasta, pasta cu efect de crapare,etc), tehnici speciale de colorare a lutului umed, tehnica brushen si altele. Vom invata si cum se lucreaza diferite suprafete cu StoneArt, cum ar fi piatra, polistiren, canvas, lemn etc.

In mod practic se va exersa obtinerea pastei cu efect de crapare si al folosirii pastei in alte moduri, pe doua lucrari diferite.

Pret cu TVA: 600 lei

Pretul include toate materialele necesare.

La finalul cursului veti obtine certificat de absolvire a acestui nivel.

La cele doua module se va lucra in paralel, timp de doua zile:

  • joi, 24 ianuarie, de la orele 15:00
  • vineri, 25 ianuarie, de la orele 11:00.

Numarul locurilor disponibile este foarte restrans si mai sunt disponibile doar 2.

Pentru ca participarea sa fie confirmata, va trebui achitat un avans de 50% din pretul cursului, pana pe data de 20 ianuarie. (numarul contului vi-l pot da in privat).

Pentru inscrieri, alte detalii si informatii, ma puteti contacta pe adresa alexandragouzouasi@yahoo.gr sau la 0720245563.

Facebook Comments
Jan
26
Sat
2019
Cursul de baza in arta decoupage-ului @ Calea Serban Voda nr 142, ap 4, mansarda, sect 4, Bucuresti
Jan 26@10:00 – Jan 27@14:00
Dupa o experienta de peste 8 ani in organizarea cursurilor de decoupage in diverse orase din Romania, Grecia si Cipru, am stabilit cateva dintre tehnicile de baza care trebuie stiute de oricine incepe a pasi in arta decoupage-ului.
Cursul se adreseaza atat incepatorilor cat si celor initiati in arta decoupage-ului dar care doresc sa afle informatii complete despre tehnici de baza care ajuta ca aspectul final al lucrarilor sa fie unul deosebit.
 
Astfel, la cursul nostru, vom invata tehnici ca:
– shabby chic;
– antichizarea suporturilor;
– crapaturi monocomponente;
– umbre pittorico si umbre cu patina;
– fond bi sau tricolor
– lipirea unui motiv mare de servetel fara nici macar o cuta;
– folosirea diferitelor tipuri de spray;
– tehnica de decorare a obiectelor de sticla cu crapaturi bicomponente.
 
De asemenea, invatam cum decupam ( este una dintre cele mai grele si migaloase parti din curs), cum pregatim diferite suprafete, cum lipim motivele pe diferite tipuri de suporturi, in functie de grosimea hartiei folosite.
In afara de toate acestea, vom discuta ( si vom scrie) despre principalele materiale pe care le folosim in decoupage, le vom imparti in categorii si le vom analiza pe fiecare in parte: culori, patine, materiale de antichizare, tipuri de crackle, lacuri si adezivi, etc. Cu alte cuvinte, multe de scris, multe de lucrat si foooooarte multe de invatat!
 
La finalul zilei veti pleca acasa cu trei lucrari minunate facute chiar de voi: una pe suport de lemn, una pe suport din sticla si una pe suport metalic, adica o cutiuta, un borcan din sticla si un minunat suport din metal. 
Se acorda diploma de participare.
 
Cursul dureaza cca 10 ore, pe parcursul a doua zile. 
( durata cursului poate varia in functie de gradul de pricepere si viteza fiecaruia dintre participanti, astfel ca se poate micsora cu 30 min sau mari cu cateva ore! ).
Pret : 500 lei (+ TVA)- sunt incluse toate materialele necesare.
 

Pentru ca participarea sa fie confirmata, va trebui achitat un avans de 50% din pretul cursului, pana pe data de 22 ianuarie. (numarul contului vi-l pot da in privat).

Cursul se desfasoara astfel:

  • sambata, 26 ianuarie, orele 10:00
  • duminica, 27 ianuarie, orele 10:00.

Deoarece imi doresc ca fiecare iubitor de arta care se inscrie la cursul meu sa poata invata corect tehnicile, sa ma pot ocupa de fiecare in parte, sa pot explica si arata, cursurile mele se desfasoara cu numar restrans de participanti, maxim 6.

Pentru inscrieri, alte detalii si informatii, ma puteti contacta pe adresa alexandragouzouasi@yahoo.gr sau la 0720245563.

Facebook Comments
Jan
28
Mon
2019
Manechin cu corsaj- Powertex @ Atelierul Chic'n Art
Jan 28@17:30 – Jan 29@21:00

 

Un curs elegant, despre eleganta: un bust , un suport , materiale Powertex si nu numai vor fi transformate intr-un superb manechin cu corset, exact ca in atelierele marilor case de moda pariziene.

Este un curs complex, in care se vor invata multe tehnici si se va lucra cu multe materiale: stone art, lut, culori acrilice, intaritori Powertex, cuie, si altele, de aceea se desfasoara pe parcursul a doua zile: luni si marti (28 si 29 ianuarie).

Vom lucra cu un bust de polistiren, cu suport din lemn, iar lucrarea finala are inaltimea de cca 47 cm.

Toate materialele sunt incluse in pretul cursului.

Pret: 250 lei +TVA

 

Facebook Comments
Feb
25
Mon
2019
Efect de…blugi @ Atelierul Chic'n Art
Feb 25@17:30 – 21:00

Un curs nou nout, o tehnica care merita incercata in tot felul de combinatii, pe orice suport.

Eu va propun sa o aplicam pe o cutie din lemn, de dimensiuni marisoare ( mai mare decat o coala A4), in culori ce imita cunoscutul material de blugi. Sau jeans- cum ar spune englezii.

De asemenea, vom aplica sabloane dupa placul si inspiratia fiecareia pentru un aspect si mai frumos. Colectia noastra este foarte generoasa si sigur veti gasi ceva care sa vi se potriveasca.

Durata cursului : pana la orele 21:00.

Toate materialele necesare sunt incluse in pretul cursului.

Pret: 140 lei +TVA

Pentru inscrieri si alte informatii ma puteti contacta la nr de tel: 0720245563 sau scriindu-mi pe adresa alexandragouzouasi@yahoo.gr .

Facebook Comments
Feb
26
Tue
2019
Baroc Heart @ Atelierul Chic'n Art
Feb 26@17:30 – 22:00

Un curs complex, cu multe tehnici si materiale, un curs care necesita indemanare si cateva cunostinte in plus. De aceea nu este indicat incepatorilor.

Va propun sa decoram o cutie mare din mdf, in forma de carte, intr-un stil combinat cu elemente vintage, baroc, steampunk. Atat efectele cat si tehnicile necesare amintesc de epoci apuse. Sabloane, matrite, paste de tot soiul culori metalice, patine…o nebunie de materiale va asteapta sa le folositi.

Efect de oxidare, efecte tridimensionale, antichizare- cateva dintre ceea ce vom invata la acest curs.

Durata cursului: pana la orele 22:00- 22:30

Toate materialele necesare sunt incluse in pretul cursului.

Pret: 180 lei +TVA

Facebook Comments
Feb
27
Wed
2019
Orhidee in stil Dolce @ Atelierul Chic'n Art
Feb 27@17:30 – 21:00

 

Un Dolce Tridico altfel.

De aceasta data va invit sa ne lasam imaginatia sa zboare si mana sa se desfasoare libera pe o panza de canvas. Vom creea un tablou minunat, cu culori si foite metalice ( aur, bronz, argint) imbinand deja si cunoscuta tehnica a florilor tridimensionale si o ramura plina de orhidee lucrate de tine iti va bucura sufletul.

De aceasta data nu vom avea un motiv ajutator de hartie de orez, insa, cu siguranta, vom reusi ca orhideele noastre sa fie fantastic de frumoase.

Pasta speciala pentru aceasta tehnica face rezultatul cu mult superior oricarei alte imitatii.

Durata cursului: pana la orele 21:00

Toate materialele necesare sunt incluse in pretul cursului.

Pret: 150 lei+ TVA

Facebook Comments
Feb
28
Thu
2019
Powertex Crackle Heart @ Atelierul Chic'n Art
Feb 28@17:30 – 20:30

Powertex este unul dintre materialele mele preferate pentru ca iti ofera foarte multe posibilitati de a combina aceleasi materiale, dar sa obtii tehnici si efecte diferite.

Va astept la acest curs unde vom invata sa antichizam o rama cu elemente in relief, sa o transformam total si sa-i dam un aer vintage. Parte interioara o vom decora intr-un stil indraznet, cu tehnici si materiale exclusiv Powertex, ce amintesc de crapaturile monocomponente, dar care au o eleganta aparte.

Durata cursuluiL pana la orele 21:00.

Toate materialele necesare sunt incluse in pretul cursului.

Pret: 150 lei

Facebook Comments
Mar
1
Fri
2019
Curs complet de umbre @ Atelierul Chic'n Art
Mar 1@17:30 – 22:00

 

Umbrele sunt obligatorii in arta decoupage-ului. Fara ele facem doar…lipituri. De ce? Pentru ca orice motiv trebuie sa fie integrat pe suport, sa i se piarda marginile, sa arate armonios.

La acest curs vom invata toate cele 3 tipuri de integrare a motivului: umbre cu patina, umbre pittorico si integrare cu ajutorul picturii. Acelasi motiv il vom lipi pe 3 suporturi si vom vedea cum isi schimba o lucrare aspectul in functie de umbrele facute.

Cand facem umbre cu patina? Cum se decupeaza? Cand facem pittorico? – vom afla si raspunsurile la aceste intrebari.

Asadar, de la acest curs veti pleca acasa cu trei lucrari, asemanatoare dar…diferite. 🙂

Durata cursului: cca 4 ore

Toate materialele necesare sunt incluse in pretul cursului.

Pret: 280 lei +TVA

 

Facebook Comments
Mar
2
Sat
2019
Baroc Heart @ Atelierul Chic'n Art
Mar 2@10:00 – 14:00

Un curs complex, cu multe tehnici si materiale, un curs care necesita indemanare si cateva cunostinte in plus. De aceea nu este indicat incepatorilor.

Va propun sa decoram o cutie mare din mdf, in forma de carte, intr-un stil combinat cu elemente vintage, baroc, steampunk. Atat efectele cat si tehnicile necesare amintesc de epoci apuse. Sabloane, matrite, paste de tot soiul culori metalice, patine…o nebunie de materiale va asteapta sa le folositi.

Efect de oxidare, efecte tridimensionale, antichizare- cateva dintre ceea ce vom invata la acest curs.

Durata cursului: pana la orele 14:00- 14:30.

Toate materialele necesare sunt incluse in pretul cursului.

Pret: 180 lei +TVA

Facebook Comments
Mar
29
Fri
2019
Cutie- Copacul vietii @ Atelierul Chic'n Art
Mar 29@17:30 – 21:30

decoupage, tehnica servetelului, stampila, sablon, crackle, antichizare, cutie, decoratiune

O cutie de suflet, o cutie cu intelesuri : aripi de inger, copacul vietii, ceasul- simbol al timpului ce trece, cuvinte- povestea fiecaruia dintre noi.

Acest curs este un curs de compozitie. Multitudinea de tehnici si materiale pe care le vom folosi face ca la acest curs sa poata participa doar cei care au experienta in arta decoupage-ului. Stampile, sabloane, crackle monocomponent, pasta, efect de scandura, fond tricolor, antichizare cu doua tipuri de patina- cateva dintre materialele pe care le vom folosi in cele cateva ore de la curs.

Veti putea creea propria poveste pe aceasta cutie din lemn, alegerea motivelor pe care le folositi, va apartine. Atelierul nostru are o colectie foarte mare de stampile, sabloane si culori. Voi aveti nevoie doar de inspiratie si imaginatie.

Cutie din lemn pe care o vom folosi este de cea mai buna calitate, ceea ce ne va permite sa realizam toate tehnicile pe care ni le propunem.

Toate materialele necesare sunt incluse in pretul cursului.

Pretul cursului 160 lei +TVA

Durata cursului: cca 4 ore

 

Facebook Comments