Programul cursurilor

May
30
Wed
2018
Pictand Hortensii @ Atelierul Chic'n Art
May 30@17:00 – 21:30

 

Trebuie sa recunosc ca eu talent la pictat cu mana libera nu am. Insa, pentru toti lipsiti de har in domeniul asta, exista o solutie: pictatul cu sablon!

Iata o tehnica pe care o veti intalni des in atelierul Chic’n Art incepand de acum. Tehnicle sunt multiple, dar vom incepe cu flori mai simple, cu motive mai usor de realizat, ca sa putem realiza mai apoi compozitii si sa putem lucra si pe suprafate mai dificile, tip panza.

Cu sabloane speciale, cu tehnici de umbrire diferite fata de ceea ce am facut pana acum in decoupage, cu pensule altfel decat am folosit pana acum, va invit sa pictam hortensii. petala cu petala.  Flori, frunze, ramurele.

Vom decora o cutie de mari dimensiuni, generoasa ca suprafata si, alaturi de papacul pictat, pe laturi vom invata si cum sa folosim shabby paste-ul.

Toate materialele necesare sunt incluse in pret.

Durata cursului cca 4 ore.

Pretul cursului: 140 lei +TVA

 

Facebook Comments
Jun
1
Fri
2018
Cursul de baza in arta decoupage-ului @ Atelierul Chic'n Art
Jun 1@17:00 – Jun 2@10:00
Dupa o experienta de peste 7 ani in organizarea cursurilor de decoupage in diverse orase din Romania, Grecia si Cipru, am stabilit cateva dintre tehnicile de baza care trebuie stiute de oricine incepe a pasi in arta decoupage-ului.
Cursul se adreseaza atat incepatorilor cat si celor initiati in arta decoupage-ului dar care doresc sa afle informatii complete despre tehnici de baza care ajuta ca aspectul final al lucrarilor sa fie unul deosebit.
 
Astfel, la cursul nostru, vom invata tehnici ca:
– shabby chic;
– antichizarea suporturilor;
– crapaturi monocomponente;
– umbre pittorico si umbre cu patina;
– fond bi sau tricolor- lipirea unui motiv mare de servetel fara nici macar o cuta;
– folosirea diferitelor tipuri de spray;
– tehnica de decorare a obiectelor de sticla cu crapaturi bicomponente.
 
De asemenea, invatam cum decupam ( este una dintre cele mai grele si migaloase parti din curs), cum pregatim diferite suprafete, cum lipim motivele pe diferite tipuri de suporturi, in functie de grosimea hartiei folosite.
In afara de toate acestea, vom discuta ( si vom scrie) despre principalele materiale pe care le folosim in decoupage, le vom imparti in categorii si le vom analiza pe fiecare in parte: culori, patine, materiale de antichizare, tipuri de crackle, lacuri si adezivi, etc.Cu alte cuvinte, multe de scris, multe de lucrat si foooooarte multe de invatat!
 
La finalul zilei veti pleca acasa cu trei lucrari minunate facute chiar de voi: una pe suport de lemn, una pe suport din sticla si una pe suport metalic.
 
Cursul dureaza cca 8 ore, pe parcursul a doua zile: vineri, 1 iunie ( de la orele 17:00) si 2 iunie ( de la orele 10:00).
( durata cursului poate varia in functie de gradul de pricepere si viteza fiecaruia dintre participanti, astfel ca se poate micsora cu 30 min sau mari cu cateva ore! ).
Pret pentru ambele zile: 450 lei (+ TVA)- sunt incluse toate materialele necesare.
 
Pentru ca inscrierea sa fie valabila, este necesara plata unui avans in valoare de 50%.
 
In cazul anularii participarii cu 24 ore inainte de curs, avansul nu se va returna.
 
Pentru detalii privind plata avansului sau orice alte informatii ma puteti contacta aici: alexandragouzouasi@yahoo.gr.
Facebook Comments
Jun
3
Sun
2018
Carafa cu flori @ Atelierul Chic'n Art
Jun 3@10:00 – Jun 4@16:30

 

O carafa din sticla va fi impodobita intr-un stil romantic.

Vom invata cum lucram pe o suprafata de sticla, cum si din ce sa formam trandafiri, cum sa ii coloram si sa ii atasam suportului. Stropi si umbre, antichizare si compozitie. Nuantele culorilor pe care le veti folosi, le puteti alege singure, in functie de preferintele fiecareia.

Este un curs complex, care se va desfasura pe parcursul a doua zile:

  • duminica, 3 iunie, de la orele 10:00
  • luni, 4 iunie, de la orele 16:30.

Toate materialele sunt incluse in pretul cursului.

Durata cursului: cca 3 ore in prima zi, cca 3 ore in ce-a de-a doua zi.

Pretul cursului: 140 lei +TVA

Facebook Comments
Jun
5
Tue
2018
Sospeso Trasparente @ Atelierul Chic'n Art
Jun 5@17:00 – 21:00
Ce este Sospeso Trasparente? Este tehnica prin care poti modela acest tip de flori si nu numai. Vom invata din ce putem modela florile, cu tip de folie se lucreaza, cu ce unelte si ustensile, cum modelam si cum asortam motivele.
Se pot realiza nu doar flori, ci si alte motive: pasari, ramuri, personaje. Se pot realiza bijuterii, elemente decorative, podoabe pentru geanta, esarfa, incaltaminte.
Pe ce suport vom lucra? Cum vom integra florile pe suport? Ce alte tehnici vom folosi? – aceasta este inca o provocare a acestui curs. Veti putea alege dintre cele cateva propuneri pe care vi le voi face in atelier: cutie, tegola sau vas din sticla. Cu shabby chic, shabby paste sau crapaturi monocomponente, la alegerea voastra.
La finalul cursului, alaturi de minunata lucrare, vei lua acasa si ustensilele speciale pentru tehnica Sospeso Trasparente ca sa poti lucra si alte minunatii in atelierul tau.
Daca deja ai buretele si uneltele, adu-le si pretul cursului pentru tine va fi 110 lei.
Pretul cursului: 160 lei ( + TVA)
Toate materialele necesare sunt inclus
Facebook Comments