Powertex Train the Trainer- nivel 1+2

Când:
January 24, 2019@13:00 – January 25, 2019@15:00 Europe/Bucharest Fus orar
2019-01-24T13:00:00+02:00
2019-01-25T15:00:00+02:00
Unde:
Atelierul Chic'n Art
Calea Serban Voda nr 142
ap 4, mansarda, sect 4
Bucuresti
Cost:
600 Lei = TVA fiecare modul
Contact:
Alexandra Cretu
0720245563

Cursuri Powertex Trainer (TTT) – Powertex Master Degree

Te gandesti de mult timp sa impartasesti din creativitatea ta si altora ?

Vrei  sa castigi  niște bani în plus sau a transforma hobby-ul tau in cariera ?

Deja cunosti si lucrezi cu Powertex, insa cauti modalități de a-ti îmbogăți tehnicile ?

Atunci,  este e posibil ca solutia pentru toate aceste intrebari este de adeveni trainer autorizat pentru seminarii Powertex !

Devino si tu unul sau una dintre mulții traineri Powertex din lume, cu abilitati de a lucra și de a învăța pe alții sa creeze obiecte decorative sau utile, figurine, bijuterii, opere de artă si multe altele!

Asa ai posibilitatea de a-ti dezvolta abilitățile creative, cu perspectiva unor venituri suplimentare.

Dacă ai deja un studio, o școală de arta sau un atelier de lucru, iata o oportunitate suplimentară : seminarii Powertex.

De asemenea, poti oferi elevilor produsele Powertex, avand propriul tau magazin. Participarea la cursurile de instruire (Train the Trainer ) este o bază excelentă pentru a continua .

Eu, in anul 2012, in urma participarii la cursurile Mariannei Kondoe- Greece Powertex Trainer, am invatat tehnicile Powertex si am obtinut toate diplomele necesare predarii acestora, iar in anul 2013 am devenit unic si exclusiv Trainer Powertex cu drept de organizare de cursuri si eliberare de certificate pentru noi traineri in Romania.

Ciclul de formare Train the Trainer se compune din 5 module pentru care vei obține cate o diploma , iar la finalul lor, o diploma de Master care te va autoriza ca si Seminar Leader Powertex.  Vei avea pe deplin sprijinul meu pentru planurile tale de viitor  in vederea organizarii de seminarii proprii.

Cursurile pentru obtinerea Certificatului de Trainer Powertex sunt grupate pe cinci module, astfel:

Powertex Trainer – nivel 1: materii prime, materiale, culori, diferite tehnici de colorare, brushen

 

Primul nivel din cele cinci necesare obtinerii Certificatului de Trainer Powertex, este cursul introductiv, care acoperă informaţii generale pentru produsele de bază Powertex şi combinatiile cu alte materiale. Aflaţi cum sa il folositi, ceea ce nu este permis, ce materii prime sunt potrivite, la ce materiale textile trebuie să fim atenti, sa construim schelete si busturi pentru statui in diferite moduri.

De asemenea, vom invata diverse tehnici de pictura, tehnica brushen si wet- painting cu Powercolor şi pigmentii speciali Powertex si Colortrix, efecte obtinute cu patina Powertex si cum si cand folosim lacul EasyVarnish.

Vom lucra doua tipuri de statui, cu diferite tipuri de materiale naturale.

Pret cu TVA: 600 lei

Pretul include toate materialele necesare.

La finalul cursului veti obtine certificat de absolvire a acestui nivel.

Powertex Trainer -nivelul 2: StoneArt, Powercolor pulberi-Colortrix/combinaţie cu diverse materiale

 

Nivelul 2 va va introduce in lumea StoneArt, cum este folosit cu Powertex, caracteristicile acestei combinatii si diversele forme ale acestora (lut, pasta, pasta cu efect de crapare,etc), tehnici speciale de colorare a lutului umed, tehnica brushen si altele. Vom invata si cum se lucreaza diferite suprafete cu StoneArt, cum ar fi piatra, polistiren, canvas, lemn etc.

In mod practic se va exersa obtinerea pastei cu efect de crapare si al folosirii pastei in alte moduri, pe doua lucrari diferite.

Pret cu TVA: 600 lei

Pretul include toate materialele necesare.

La finalul cursului veti obtine certificat de absolvire a acestui nivel.

La cele doua module se va lucra in paralel, timp de doua zile:

  • joi, 24 ianuarie, de la orele 15:00
  • vineri, 25 ianuarie, de la orele 11:00.

Numarul locurilor disponibile este foarte restrans si mai sunt disponibile doar 2.

Pentru ca participarea sa fie confirmata, va trebui achitat un avans de 50% din pretul cursului, pana pe data de 20 ianuarie. (numarul contului vi-l pot da in privat).

Pentru inscrieri, alte detalii si informatii, ma puteti contacta pe adresa alexandragouzouasi@yahoo.gr sau la 0720245563.

Facebook Comments